Er det noen hjemme?

Er du til stede i deg selv?Stillhetens råskap
Nylig var jeg på et kort foredrag om mindfulness. Jeg opplever at jeg får akkurat det jeg trenger til rett tid. Det handler bare om å kjenne etter, lytte og stoppe opp.

Når lyttet du sist til din INDRE stemme? Når LYTTET du virkelig? Gjør du det DU vil, eller fordi andre forventer det av deg? Sinnet vårt trenger ro slik at kroppen kan få bedre hvile.

Skal du få det bedre i kroppen din er det viktig at du hver dag slår av alt elektronisk utstyr og bare ER i deg selv. Det trenger ikke være så lenge. Du kan øve deg noen minutter pr. dag til å begynne med. Jeg opplever i alle fall at når jeg kjenner den indre roen så har jeg LYST til å være der lengre. OG jeg kjenner at det er så utrolig godt for helsa.

Yoga

Stopp rett og slett opp og PUST! Yogalæreren min sammenligner kroppen med en forbrenningsovn. Hvis det ikke er nok trekk blir veden sur. Det samme skjer i kroppen. Pust godt og du kvitter deg med avfallsstoffene raskere.

Ha en fortreffelig dag!

Hilsen Vera

Boktips: Stillhetens råskap av Anders Meland.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing