Gi slipp på bekymringene

BekymringerNår man har en kronisk sykdom som fibromyalgi er man ofte bekymret over mange ting (husk at kronisk betyr kun langvarig – ikke for alltid). Hvordan blir fremtiden, hvordan skal det gå økonomisk om jeg mister jobben, hva om jeg ikke får trent nok, kan jeg dø av smertene, vil barna arve FM, hvordan skal jeg komme gjennom dagen når jeg ikke sover om natten?

Hvis dette er deg så skal du vite at det farligste er bekymringen i seg selv! Du blir ikke noe som helst bedre om du bekymrer deg mer.

Veldig mange med FM har problemer med søvn, og det går som regel ut over hverdagen. Her skal du få et tips av meg slik at du får en bedre hverdag; SLUTT Å BEKYMRE DEG!

For det første er det greit å være trøtt før man legger seg, men hvis du ikke får sove så si til deg selv at du i alle fall får hvilt deg mens du ligger der (ikke bekymre deg for at du ikke får sove). Det er vanskelig å få sove hvis du ikke slapper av og det er lettere om du kobler ut hjernen til å kun tenke på hvordan du skal få kroppen til å slappe av. Tenk på hver kroppsdel for seg for å få musklene til å slappe av. Begynner du å bekymre deg bør du stå opp å gjøre noe slik at du blir trøtt. Det er mye enklere å falle i søvn hvis du er skikkelig sliten. Ingen har dødd av for lite søvn. Vi tror det er farlig, men det farligste er faktisk at du bekymrer deg over for lite søvn.

Å være entusiastisk i alt arbeid du gjør hjelper mot bekymringer og tretthet. Har du en gørr kjedelig hverdag så lat som om du er entusiastisk! Jeg garanterer deg at det hjelper!

Boktips: Lev livet uten bekymringer av Dale Carnegie.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing