Hva jeg gjør for å holde meg frisk!

Selv om jeg har blitt frisk av fibromyalgi så må jeg fortsette å forebygge slik at jeg ikke blir syk igjen. Det er viktig å ikke stresse, jeg setter meg selv først i livet og tar meg god tid til måltidene.  Jeg inntar alle mine måltid sittende – det høres kanskje rart ut, men vi nyttiggjør oss maten bedre når vi tar oss tid til å sitte ned for å nyte maten.
Jeg spiser ren mat som er nærmest mulig naturen. veldig sjelden halvfabrikata.
I tillegg til sunn mat drikker jeg Aloe Vera jus, drikker mye vann, spiser Chia frø og tar tilskudd av Vit D3, C vit, magnesium, kalsium, probiotika og vit B. 

Hva gjør du for å sørge for at helsa blir bedre?

Legg inn e-postadressen din i den røde boksen til høyre så sender jeg deg mer informasjon. Husk å dele :-)

Share and Enjoy

 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS

4 thoughts on “Hva jeg gjør for å holde meg frisk!

 1. Nina Andersen

  Heisann

  Flott opplegga dette her :)
  Den alovera juicen lurte æ veldig på.Æ spis masse vitaminer,men har store problemer med som du sier: å rense tarmen.Går som regel ei heil uka mellom hver gang æ e på do :(
  Har nok sikkert også å gjøre med medisinene jeg bruker,men har etter råd fra mæ sjøl,kutta ut masse av det legen så gjerne vil ha mæ tel å gå på.
  Vi snx :)

  Reply
  1. Vera Post author

   Det e mange medisiner som har slike bivirkninger og hvis du kan klare deg uten er det veldig bra. Jeg drikker Forever Living sin Aloe Vera jus og den gjør underverker med meg. Jeg selger den her på Bleik så det er bare å ta kontakt.
   Et par andre ting er mageregulerende. Høye doser med C-vitaminer og høye doser med magnesium. Når du får diaré går du ned på dosen :-). Klem fra mæ

   Reply
 2. cesilie bigset

  Hei:) Er du forhandler for Living sine produkter ? Har hørt en del om dei men prisane er vel ganske høge? Noken spesiell probiotika du anbefaller? mykje bra å lese på bloggen :) mvh Cesilie

  Reply
  1. Vera Post author

   Tusen takk! Ja, jeg er forhandler for Forever LIving sine produkter. Jeg synes ikke prisene er høye i forhold til hva du får. Hvis du sammenligner kremene med dem du kjøper i butikken må du se på innholdet først. Kremene, såpene og shampoene er ikke tynnet ut med vann slik som produkter er som du kjøper i dagligvare. Aloe Vera jusen er den mest solgte i hele verden fordi den inneholder 98 % ren Aloe Vera gele fra innsiden av Aloe Vera planten. Den koster kr 260,-/pr. liter og varer omtrent en måned.
   Jeg bruker ingen spesiell probiotika, men kjøper dem på http://www.iherb.com. Hvis du bruker min produktkode DAT616 så får du rabatt ved første kjøp. Lykke til :-)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing