Mestring – video oppskrift på havregrøt

Havregrøt, optimal næring, mandelmelk

Havregrøt, optimal næring, mandelmelk

Nå er jeg i gang! Jeg har laget mitt første webinar! Hva er så et webinar? Jo, det er en presentasjon eller et foredrag som jeg holder på min PC her hjemme. Deltakere rundt omkring melder seg på og kobler seg så på sin egen PC/nettbrett/telefon til korrekt oppsatt tid, og følger foredraget hjemmefra eller der de er det øyeblikket webinaret foregår. Det blir gjort opptak av dette slik at det kan ses om igjen i etterkant.
Denne presentasjonen holdt jeg riktignok alene, men det fungerer på samme måte å lage en presentasjon som jeg viser med deltakere. Her har jeg lagt ut oppskriften på den deilige glutenfrie og melkefrie havregrøten min. Riktignok en test, men det funket :-)

Kos dere med oppskriften og vær velkommen når jeg sender ut invitasjon til mitt neste webinar og da med deltakere :-D.

Oppskriften er her.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing