Mykere og lettere i kroppen

Jordbær og champagne PMSom dere kan se har jeg tidligere skrevet i bloggen min om at jeg i mars 2014 kuttet ut sukker. Sukker for meg er hvitt sukker, brunt sukker, stevia, sucrin, kokospalmesukker, bjørkesøtt, sorbitol, aspartam eller kjemisk fremstilt sukker. Det jeg tillater meg er naturlig søtt som er i fersk frukt. For eksempel har jeg brukt moden banan til å søte blåbær med og kokosmelk til å søte havregrøten min.

Mindre smerte
Tenkte bare jeg skulle fortelle at det går fremdeles kjempefint. Jeg er mye mindre stiv i kroppen og har blitt 5 kilo lettere(!). Nylig oppdaget jeg at et senefeste som har vært vond i mange år har blitt bra. Det som egentlig var en test for å legge om kostholdet ytterligere har blitt til en livsstil. Og jeg liker den nye livsstilen. Vi har en del kaker på jobben og det er så mye enklere å si nei når jeg ikke spiser sukker. Ikke frister det heller (heldigvis!).

Bestem selv!
Det er du som bestemmer hva du vil spise. Jeg ønsker ikke å spise søtt fordi andre vil at jeg skal spise det. I begynnelsen er det kanskje litt vanskelig når du går på besøk og de har bakt en kake til du skal komme, men hvis du sier ifra før du kommer er det enklere.

Kosemat
Selv om det er sjelden jeg har lyst på noe så skjer jo det selvfølgelig av og til. Søte ting som jeg av og til spiser er:

 • Et par ruter 80 % sjokolade
 • Tørr vin med lite sukker (….og av og til Champagne :-))
 • Nøtteblanding med tørket frukt (som ikke er tilsatt sukker) Les innholdsdeklarasjonen!
 • Litt frukt, men ikke daglig
 • Ovnsbakte epler med smør, kanel og litt honning

Her om dagen laget jeg is av en pk pisket krem, ½ moset banan og en pakke med frosset skogsbærblanding. Jeg rørte banen inn i kremen før de frosne bærene ble tilsatt. Kremen fryser umiddelbart og det er nydelig. Den falt i smak hos alle kaffegjestene og de savnet ikke sukker i kremen!

Klikker du her skal får du en oppskrift på en deilig frokostblanding.

Share and Enjoy

 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing