Nettkurs – frisk av fibromyalgi

I dag jobber jeg med et nettkurs om hvordan du kan bli friskere (frisk) av fibromyalgi. Det er nydelig vær ute og har hatt en liten tur ut på kafe med min mann og mine foreldre.

Det er tungt å sitte her i timesvis å snakke med meg selv. Øve på presentasjonen. Men, det går sakte framover. Jeg har satt meg som mål at jeg skal lansere nettkurs i november. Jeg håper og tror at jeg klarer det!

Det er så utrolig mye jeg ønsker å si – så mye å dele. Og her sitter jeg og føler at jeg mangler inspirasjon til å gjøre dette raskere. Men, kanskje det er slik at dette bare må ta tid. Det er mye som skal bearbeides og de rette ordene skal sies på de riktige stedene. 20150816_204404

Jeg lurer også på om det er noen der ute som tørr å satse på dette kurset. Satse på seg selv. Klarer jeg å inspirere noen slik som jeg ble inspirert den gangen for 12 år siden da jeg var på et foredrag av en lege som sa at det var mulig å bli frisk av fibromyalgi? Jeg kjenner ennå den følelsen og den bestemmelsen. Det var som om det tentes et lys i meg. Tenk at der virkelig var mulig å bli frisk av fibromyalgi! Og tenk at jeg klarte det! Ja, det var mye jobb, men verd hvert minutt av jobben!

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing