Om meg

Jeg hjelper mennesker med fibromyalgi

Jeg hjelper mennesker med fibromyalgi

Jeg heter Vera Agnarsdatter og har som mål å hjelpe deg å bli friskere av fibromyalgi.

Jeg vil gjerne veilede deg slik at du kan hjelpe deg selv til å bli friskere/symptomfri av fibromyalgi (FM) eller kronisk muskelsmertesyndrom (KMSS). Jeg har hatt FM i mange år selv og nå har jeg klart å bli symptomfri. Det tok meg ca. 5 år.

Jeg har arbeidet som frivillig i Norsk revmatikerforbund siden 1997 og har lang erfaring med flere revmatiske sykdommer. Jeg har vært redaktør og skribent i Cøliaki nytt (et blad for personer med cøliaki) og redaktør for to fylkesblader for mennesker med revmatiske sykdommer i til sammen 9 år.

I tillegg til å bli symptomfri av fibromyalgi har jeg blitt frisk av eksem, dyreallergier, kontaktallergi, matvareallergier, blitt mye bedre av astma og artrose (symptomfri).

Det har vært en lang vei å gå å bli symptomfri, jeg har investert mange timer på meg selv både i form av trening og læren om hva god helse er. Men, det er jo verd det! Fra å være uføretrygdet, full av smerter, fatigue, deprimert og generelt dårlig helsetilstand – så lever jeg i dag veldig godt uten smerter, jobber gjennomsnittlig ca. 50-60 timer i uka, går på fjellet, hopper tau og har kort og godt et hærlig liv.

Har man blitt symptomfri må en fortsette å forebygge slik at man kan holde seg der. Og det er det jeg gjør! Daglig vedlikehold av helsa er det som må til. Kostholdet og hva du tenker på – vil jeg si er 70 % av det å bli frisk.

Du har det også i deg!  Starten er bare en bestemmelse unna! Det meste sitter i tankene dine. Hjernen skjønner ikke forskjell på realitet og fantasi (tenk på en sitron som er saftig og sur – hva skjer?). Vil du jobbe med meg? Jeg hjelper deg på veien, men du må gjøre arbeidet selv! Er du villig til å gjøre dette? Jeg lover deg at dette kommer til å forandre livet ditt.

Legg inn din e-postadresse i boksen til høyre så hører du fra meg.

Vera Agnarsdatter

One thought on “Om meg

  1. Susanne Rueness

    Jeg har nå hatt smerter i et halvt år, og det blir bare verre. Startet med at jeg fikk mycoplasma og kyssesyken. Sliter med stikkende smerter i ledd og muskler, spesielt i ben..
    Er 23 år gammel, studerer og vil virkelig ha livet mitt tilbake!

Comments are closed.