Grovbriks / knekkebrød

2 dl linfrø, 2 dl sesamfrø og 2 dl solsikkefrø bløtlegges i en bolle.
I en ny bolle bløtlegger du 2 dl mandler. La disse bollene stå i noen timer. Skyll av vannet på mandlene og knus dem i en blender og bland med frøene. Visp sammen 3 egg og bland dem inn. Ha i 2 ts bakepulver, 2 ss bokhvetemel og 3 ss jyttemel.
Bruk en stor skje og ha dem på bakepapir og klem dem flat slik at du får runde “kjeks” på brettet. Stekes i varmluftsovn i 190 grader i ca 20 minutter (eller 180 grader i vanlig ovn). Snu dem og etterstek i 120 grader til de er sprø. Oppbevar i tett boks.grovbriks

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing