Krydret eggerøre for to

Krydret eggerore1 liten løk
2 hvitløksfedd
1/2 liten rød paprika
3 tomater
½ ts cumin, ½ ts chillifrø blanding, 1 ts gurkemeie, salt og pepper
Litt olivenolje og ca. 25 g smør
4 egg

Ha olivenolje i en stekepanne og ha i smøret og smelt det (svak varme). Ha i finhakket løk, alt krydderet (unntatt salt og pepper) og hvitløk. La dette surre på svak varme til det er nesten blankt. Ha i finhakket paprika og surr videre et par minutter. Ha så i finhakket tomat og surr blandingen videre til tomatene er blitt myke.

Pisk 4 egg og ha i salt og pepper og tilsett litt fløte eller vann. Øk temperaturen og ha i eggene og rør fort rundt.

Deilig og næringsrik frokost/lunsj for to.

(her servert med rester av lavkarbo foccaciabrød som jeg stekte i litt olje i stekepanna).

 

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing