Sukkerfrie kokosmuffins

MuffinsKakebunn:
1 pk svisker kokes i vann til de er myke. Kjøres i hurtigmikser til mos.
4 eggehviter piskes stiv
Tilsett 2 dl økologisk kokosmasse, 1 ss cocoanibs og 1/2 moden, økologisk banan som moses sammen med en myk daddel (skinn og sten fjernes) og en ss kokt sviskeblanding.
Ha en ss av blandingen i små muffinsformer (litt mer enn halvfull) og stek i 175 g i ca. 10 minutter.

Eggekrem:
4 eggeplommer, 1 dl fløte, 2 ss kokosfløte (hvis du bruker hermetisk kokosmelk så bruker du kun den delen av kokosen som har blitt tykk) og 1/2 vaniljestang (kun frøene) kokes sakte opp til det tykner. Rør så inn 75 gram meierismør. Hvis ikke dette blir søtt nok tilsetter du 1/2 økologisk moset banan (det gjorde jeg).

Pisk ca. 2 dl krem.

Dekorering:
Når muffinsene er kalde har du på ca 1 ss eggekrem og så 1 ss sviskemos og deretter krem på toppen.

Lykke til!

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing