Ren mat

Nylig hadde jeg et kostholds foredrag for mennesker med fordøyelsesproblemer. Der snakket jeg om ren mat og om det å være bevisst på å lese innholdsdeklarasjonen.

Hvorfor er det slik at istedenfor å kjøpe økologisk mat, som er best for kroppen, så er vi opptatt av at maten skal være billigst mulig? For at kroppen skal fungere best mulig mSei i formå vi ha best mulig mat.
Vi passer jo på at vi skal bruke kremer uten parabener og at luften vi puster inn skal være renest mulig. Det er kun som bevisst forbruker at vi kan påvirke matprodusenter til å ha mindre tilsetningsstoffer i maten. Hvis alle kjøpte renest mulig mat så ville ikke produsenter av halvfabrikata overleve.

  • Har du muligheter til å kjøpe kortreist mat – så gjør det!
  • Har du mulighet til å kjøpe økologisk – så gjør det!

Du vil få igjen i mangfold ved å få en friskere kropp og du vil også oppleve at denne maten gjør deg fortere mett. Du trenger altså mindre mat.

Les denne kronikken http://www.nrk.no/ytring/kunsten-a-handle-rett-1.11947324
Vedlagt finner du tips til hvordan du kan gå i gang med å endre din livsstil. Inn ut mat

PS: jeg spiser fortsatt mat uten tilsatt sukker, og har gjort det siden mars.

Du klarer også det du bestemmer deg for!

Hilsen Vera

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing