To uker uten sukker!

Kokosmuffins in progressMuffinsJeg har startet med nettverksgrupper og i den forbindelse tenkte jeg at også jeg kan gjøre noe ekstra for å forbedre helsa mi. I utgangspunktet tenkte jeg at hmm jeg spiser jo ikke mye sukker, men hvorfor ikke. Så da tok jeg en bestemmelse. 0 sukker (ingen hvitt sukker, brunt sukker, kokospalmesukker, stevia, sucrin, bjørkesøtt, sorbitol, aspartam eller kjemisk fremstilt sukker). Jeg hadde ikke tenkt å holde meg unna frukt, men det ble bare til at også frukt ble unngått (i hovedtrekk). Jeg har heller ikke spist hvetemel.
Så har jeg merket noe? Ja, visst! Etter tre dager våknet jeg opp uten å være stiv i kroppen (det er vel 20 år siden sist) og det har fortsatt siden. I tillegg sover jeg bedre og er mindre trøtt på ettermiddagen. Legger meg rundt kl 22 – 2230 og står opp ca 05:15 og er uthvilt. Jeg har ingen lyst på søte ting eller på frukt.
I helga feiret vi mamma sin 80 års dag og da blir det naturlig mye kaker så da fant jeg ut at jeg skulle lage en sukkerfri kake. Siden kokos, svisker og dadler er naturlig søte brukte jeg disse ingrediensene og komponerte en kake med utgangspunkt i Islandskake. Resultatet finner du her. Den ble kjempegod! Men, klarte jeg å motstå fristelsen til å smake på de andre kakene? Ikke helt, jeg smakte på de fleste kakene, men bare en munnfull av hver. Det er lov å skjeie ut, men en velger selv å ta en bestemmelse på om hvor mye en skal spise.
Å ja, det glemte jeg nesten – jeg veier to kilo mindre og kjolen jeg skulle ha på meg var blitt for stor :-p

Ble du motivert? Meld deg på kurs hos meg HER.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing